#طرز_تهیه_خامه_فرم_گرفته
ابتدا خامه مورد نظرتون رو بزارید تا کمی یخش باز بشه درواقع مثل بستنی که یه مدت بیرون مونده بشه نه اب بشه نه توش گلولهای یخ باشه
اگر از خامه صبحانه استفاده میکنید خامه تون رو اول شیرین کنید بعد بزارید فریزر تا تگری بشه
اینم خامه من که نه شله نه توش گلوله یخ داره
خوب حالا شروع میکنم با سرعت کم دو تا ۳ دقیقه بسته به قدرت همزن خامه رو میزنم
خوب خامه تگریه وهوا هم سرد بعد از مدت کوتاهی حس میکنید فرم گرفته ولی اینطور نیست این اشتباه خیلی از خانمهاست ببینید وقتی بین دوتا انگشت کمی نگهش داشتم چطور اب شده
مثل بستنی اب شده شده این خامه هنوز فرم نگرفته
حالا شروع کنید با سرعت تند همزدن خامه
میبینید که ظاهر خامه میگه فرم گرفته
اما بازم در اثر دمای بدن شل شد????
پس بازهم هم میزنیم تا به این شکل دربیاد یک دست وپفی
میبینید که دیگه بین دوانگشت شل نشده امتحان دمای بدن واسه دوستانی که مدام از شل شدن خامه حین کار شکایت دارند خیلی مفید هست درواقع این دوستان اصلا خامشون رو فرم ندادن فقط در اثر سرد بودن دما وخامه چون خامه حالت منجمد داشته گمان کردند فرم گرفته ولی این امتحان کمک میکنه که دیگه این اشتباه رو مرتکب نشن وخامه خوبی تهیه کنند
نکته
حواستون باشه اگر در مرحله اخر زیاد روی کنید خامه تبدیل به کره میشه پس همین که خامه فرم گرفت دیگه هم نزنید
کاربر:زینب بانو
آخرین نظرات