#طرز_تهیه_خامه_فرمگرفته_از_خامه_صبحانه
مواد لازم
100 گرم خامه
25گرم پودر قند
1/4 ق چ وانیل
طرزتهیه
مواد فوق رو باهم مخلوط کرده ومیزاریم تا خودش رو توفریزر بگیره البته نباید یخ بزنه فقط باید تگری بشه سپس از فریزر دراورده باهمزن به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با سرعت بالا بزنید فرم گرفتن خانه صبحانه زمان بیشتری میگیره پس صبور باشید
نکته
حتما از خامه های صبحانه بالا ۳۰ درصد چربی استفاده کنید
خامه رو میتونید بزارید فریزر تا کاملا منجمد بشه بعد هر وقت لازم داشتید بزارید بیرون تا یخش اب بشه اما همچنان تگری باشه باید مثل بستنی باشه داخلش یخ نداشته باشه
پروانه آبی
کاربر:زینب بانو
آخرین نظرات