علي محمد دخيّل؛ نويسنده عرب زبان معاصر مي نويسد:
بزرگواري اين زن (ام البنين) هنگامي روشن مي شود كه بدانيم وقتي خبر شهادت فرزندانش را به او مي دهند به آن توجه نمي كند، بلكه از سلامتي حضرت امام حسين عليه السلام مي پرسد؛ گويي حسين عليه السلام فرزند او است نه آنان.( زينب الكبري، شيخ جعفر ربعي نقوي، مؤسسة امام حسين، 1411 ه . ق، چ 1، ص 25)
سوال: چه ویژگی در این بانو وجود داشت که فرزندان حضرت زهرا (سلام الله علیها) و امام حسین (علیه السلام) را بر فرزندان خودش مقدم می داشت؟
شاید بگوییم، تقوا، مهربانی و پاکی قلب احضرت ام البنین (علیها السلام)، باعث شد که ایشان یتیم نوازی کنند و فرزندان حضرت زهرا(سلام الله علیها) را بر فرزندان خود مقدم بدارند.
اما علاوه بر این صفات ارزنده، ویژگی برجسته این بانو، بصیرت بالای ایشان است که مولا و امام و رهبر خود را درست شناخت و فرزندانش را طوری تربیت کرد که خود را فدای راه ولایت کردند .
متاسفانه در جامعه امروز، زنانی که تعداد آنها هم کم نیست، و گاها در بین بانوان متدین هم این قبیل افراد وجود دارند، در مورد ولایت فقیه بی انصافی می کنند و بدون مطالعه و تحقیق، مشکلات شخصی و غیر شخصی را به گردن رهبر جامعه می اندازند و حتی تعدادی از آنها خانواده هایشان را تحریک می کنند تا با جریان معاند همراه شوند و برای جامعه ایجاد مشکل کنند.
اگرچه خانواده در تربیت زنانِ با بصیرت آینده، نقش مهمی دارد؛ اما انتظار می رود آموزش و پرورش، به عنوان سازمانی که در آن افراد فرهیخته و درس خوانده، وظیفه آموزش و پرورش فرزندانمان را بر عهده دارند، در این راستا تلاش مضاعف داشته باشد. انشاء الله
آخرین نظرات