1.انواع خامه
????خامه گیاهی شرین شده یا خامه قنادی
????خامه حیوانی شیرین شده یاخامه قنادی
????خامه قنادی حاضری وزده شده
????خامه صبحانه
????پودر خامه
1.خامهای قنادی که بصورت شیرین شده ودر بسته بندی ارایه میشن گذینه های خوبی واسه خامه کشی هستن چون این خامها با چربی بالا راحت تر فرم میگیرن ودیر تر وا میرن این مدل خامه دونوع گیاهی وحیوانی داره که اون بسته به سلیقه شماست
خانه قنادی اماده وزده شده گذینه مناسبی نیست چون معمولا قنادی ها خامه با کیفیتی به شما ارئه نمیدن
2.واما خامهای صبحانه در مواقع ضرور مفید هستن این خامها باید شیرین وطعم داربشن وحتما از خامهایی با درصد چربی بالا استفاده بشه در غیر این صورت خامه فرم نمی گیره
خامه های شیرین معمولا یخ زده هستن پس برای فرم دادن باید یخشون باز بشه ولی نباید گرم بشن باید مثل بستی شل شده باشن وتوشون یخ نداشته باشه وفقط باید بریزینشون تو همزن وبزندیشون 3 دقیقه با سرعت کم وبعد 5 دقیقه باسرعت زیاد باید حواستون به خامه باشه اگر زیاد بزنیدش تبدیل به کره میشه وبدرد خامه کشی نمیخوره
اما خامهای صبحانه باید ابتدا شیرین بشن بعد اجازه بدید تو فریزر کاملا تگری بشن بعد شروع کنید به هم زدن 5 دقیقه باسرعت کند و10 تا 15 دقیقه با سرعت تند این زمان بسته به چربی خامه مصرفی شماست
3.پودر خامه هم نوعی خامه فراوری شده است وکافیست با مقداری شیر ویا اب سرد قاطی شود هم زده شود این پودرها معمولا شیرین نشده ونیاز هست مقداری پودرقند یا شکر ووانیل بهشون اضافه کنید سپس اول کمی با مفتول بزنید وهمین که همه ی مواد مخلوط شد با همزن با دور تند زده بشه تا فرم بگیره
نکات
خامه فرم گرفته رو دریخچال نگه دارید
خامه فرم گرفته رو زمان طولانی نمیشه نگهداری کرد یا دوباره فریز کرد چون دیگه فرم.نمی گیره اگر هم فرم بگیره دیگه کیفیت مناسبی نداره
اگر خامه طعم دار میخواد میتونید از ابتدا از فروشنده مدل کاکائویی رو بخواید ویا در انتها که خامه صبحانه فرم گرفت بهش کاکایو اضافه کنید البته این کار تاحدی کیفیت خامه رو کم میکنه
جهت اضافه کردن رنگ به خامه در مرحله اخر وبعد از فرم گرفتن میتونید از رنگهای ژله ای استفاده کنید
اضافه کردن کمی وانیل به خامه صبحانه عطر خوبی به خامه میده
پروانه ابی
کاربر:زینب بانو
آخرین نظرات