قطاب_يزدي
مواد لازم:
آب 40 گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
تخم مرغ یک عدد
ماست 180 گرم سفت وشیرین
ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید ڪمے بیشتر حتما آرد شیرینے پزے باشه آرد نانوایے استفاده نڪنید
وانیل نوک قاشق چایخورے
روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب ڪرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب ڪنید )
نمڪ نصف قاشق چایخورے
مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوے خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده ڪردم
هل ساییده شده مقدارے
پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه
گلاب ته استڪان
روغن مایع براے سرخ ڪردن وپودر قند براے روے قطابها
درست ڪردن خمیر
همه مواد جز آرد داخل ڪاسه میریزیم وبا همزن برقے ویا دستے میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یڪدفعه اضافه ڪرده حتما صد گرم از آرد رو ڪنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خورے آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگے داره ڪم ڪم آرد رو اضافه ڪنید تا خمیر نرم ولطیفے بدست میآید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهاے خمیر استفاده ڪنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با ڪف دست خمیر رو جمع ڪنید
مواد داخل قطاب رو آماده ڪنید مواد داخل قطاب سلیقه اے هست از هرموادے میتونید استفاده ڪنید
مواد داخل قطاب خمیرے نباید باشه باید پودرے باشه
خمیر نیازے به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدے همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانے خمیر بزارید وخمیر رو جمع ڪنید روغنے مایعے ڪه قطاب رو توش سرخ میڪنید حتمااااااا داغ باشه لبه هاے رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ ڪردن از هم باز نشن وقتے ڪه سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه
این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه ڪه رو سینیه
به جاے پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده ڪنید
آخرین نظرات