برای کیک
5 عدد تخم مرغ
1/5لیوان شیر(150گرم)
1/5استکان روغن مایع(120گرم)
3قاشق غذاخوری پودر کاکائو تیره(مارک دکتر اوتکر) یا هر پودر کاکائو تیره دیگری که در دسترس هست
1قاشق غذاخوری پودر کاکائو معمولی
1لیوان شکر
2 پاکت بگینک پودر(20گرم یا 5 ق چ)
1پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
2 تا 2/5لیوان آرد(آرد را با کنترل بریزید)
?برای سس
3لیوان شیر
7 قاشق غذاخوری شکر
1استکان روغن مایع(120گرم)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو معمولی
مقدار سس را به اندازه ای که خیس دوست دارید بریزید اگر خیلی خیس دوست ندارید از مقدار آن کم کنید
?برای روی کیک
شکلات سفید
پودر پسته
?طرز تهیه
در یک ظرف گود ابتدا تخم مرغها را بشکنید و با شکر
به وسیله همزن برقی 5 دقیقه بزنید و عمل هم زدن را تا کرم رنگ شود و به خوبی کف کند ادامه دهید .سپس مواد دیگر را اضافه کنید. برای کیک اسفنجی نرم و سبک و با بافت خوب مایه کیک باید کمی رقیق و قوام مناسب باشد.در این زمان ظرف پیرکس شیشه ای یا قالبتان را با کره چرب کرده و مایه کیک را در قالب کیک بریزیدو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه تا زمانی که سرخ شود و درون کیک بپزد (مغز پخت شود با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)
در زمان پختن کیک سس را آماده کنید.شیر ،پودر کاکائو،شکر و روغن مایع را در قابلمه ی متوسطی بریزید و با همزن دستی هم بزنیدو روی گاز گرم کنید و مداوم هم بزنید ولی به نقطه جوش نرسد زیرا اگر جوش بیاید قوام میگیرد و کیک سس را جذب نخواهد کرد .پس سس کمی شل و رقیق است برای همین سس را برای ریختن روی کیک تا نقطه جوش گرم کنید در این مرحله زیر گاز را خاموش کنید و بگذاریدسس از گرما بیفتد کیک را از فر در اورید وصبر کنید از داغی اولیه بیفتد و برش بزنید و سپس در آخر سس را روی کیک پخش کنید و بریزید هر طور که دوست دارید تزیین کنید و در ظرف پذیرایی بگذارید.
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات