بامیه_لبنانی
ڪه با بامیه معمولے خودمون روش تهیه و ظاهرش ڪلا فرق داره
به خوشگلے و خط دارے بامیه هاے معمولے نیست
مگر اینڪه خمیرش را سفتتر ڪنید ولے خیلے خوشمزس
مایه خمیر یا همون مخمر یا خمیر مایه هم بهش میگن ۲ ق چ سرصاف
شڪر ۱ق چ
اب گرم ۱/۲ پیمانه یا لیوان
ماست ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۸ پیمانه (۳ ق غ پر)
پودر هل ۱ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
میزان پودر هل و دارچین دلخواهه مے تونید ڪمتر بیشتر ڪنید
زعفران دم ڪرده غلیظ مقدارے به دلخواه
آرد تقریبا ۲ لیوان (می تونید از مخلوط آرد سفید وارد سنگک استفاده ڪنید من ارد سفید زدم)
تخم مرغ ۲ عدد
خمیرمایه +شڪر +اب گرم را مخلوط ڪنید ودرب ان را بگذارید واجازه دهید تا عمل اید،
درون ظرفے دیگر ماست شیرین ،روغن مایع ،پودر هل و دارچین وزعفران را باهم مخلوط ڪنید سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه ڪنید
ودرنهایت آرد
ارد را ڪم ڪم بریزید تا جایے ڪه خمیرے بدست بیاد ڪه چسبنده نباشد
خمیر را ۵ دقیقه ورز دهید وحدود یک ساعت در محیط استراحت
پس از استراحت وحجیم شدن خمیر، پف ان را با ڪمے ورز دادن بگیرید
ودو عدد تخم مرغ را دونه دونه اضافه ڪنید وبا همزن یا دست مخلوط ڪنید
آخرین نظرات