کیک دو رنگ بادوم زمینی
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد شیرینی 2 و نیم لیوان
پودر کاکائو 2 ق غ خوری
بکینگ پودر 1 ق غ خوری
وانیل اندازه نوک چاقو
شیر 1 لیوان
روغن نصف لیوان
شکر نصف لیوان
بادوم زمینی
دستور تهیه :
از قبل فر رو روشن کردم تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با دور تند زدم بعد شکر رو اضافه کردم و بازم با دور تند هم زدم تا کرم و کش دار بشه شیر و روغن رو هم اضافه کردم و با همزن زدم تو این مرحله همزن رو کنار گذاشتم مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و طی سه مرحله به مواد اضافه کردم با قاشق در حدی که فقط خیس بخوره هم زدم بعد کمی از مواد برداشتم بهش پودر کاکائو زدم همو اندازه آرد به مواد ساده زدم که غلظتش برابر باشه قالب رو چرب کردم و مواد رو لایه لایه ریختم و روش بادوم زمینی ریختم آجیل روش قابل جایگزینه با گردو و خلال بادوم پسته و فندق یا تخمه و کنجد. رفت تو فر از قبل گرم شده به مدت پنجاه دقیقه با درجه حرارت صد و نود درجه، روشم دو دقیقه گریل کردم.
وقتی سرد شد از قالب در آوردم و برش زدم.
نکات :
به جای شیر میتونین از ماست اضافه کنید
مواد خشک رو زیاد هم بزنید بافت کیک خمیر میشه
میتونین آجیل رو لایه وسط بریزین و روش رو با شکلات کاور کنید.
اواخر پخت حتما با خلال دندون بافت کیک رو تست کنید.
آخرین نظرات