برشتوک_نخودچی
یه شیرینی راحت و خوشمزه و بدون فر.
شیرینی هستش که کاربرد زیادی داره .
آرد نخودچی ۱۵۰ گرم ، حدودا ۱ لیوان
پودر قند ۸۰ گرم ، نصف لیوان
روغن جامد(نیمه جامد) یا کره ۱۰۰ گرم (روعن قنادی هم میشه )
هل آسیاب شده ۱ ق چ
شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم
شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو .
داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه .
حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم .
پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم .
قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه .
بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم .
قالب هم نیاز به چرب کردن نداره .
اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتورک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین .
در مورد ماندگاری اگه با کره درست کنین تا دو هفته در طرف بسته در جای خنک با کیفیت می مونه ، اگه با روغن جامد درست کنین تا یکی دوماه هم با کیفیت می مونه .
حدودا با این مقدار مواد ۱۸ تا برشتوک برای من توی این سایزها شد .
یه نکته هم بگم اگه قالب ندارین موردی نداره اول مواد برشتوک رو درست کنین و بریزین کف یه طرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزین و بزارین یخچال و بعد از بسته شدن با چاقو برش بدین .
آخرین نظرات