آش_دوغ
موادلازم :
سبزی: (تره، گشنیز و کمی نعنای تازه خورد شده) نیم کیلو
برنج نیم دانه ایرانی خوش عطر: یک پیمانه
نخود پخته شده: یک پیمانه
نمک به میزان لازم
سیر در صورت تمایل (باشه بهتره)
دوغ 3 لیتر
طرزتهیه
نخود رو از قبل خیس کنید و جدا بپزید و بزارید کنار
همه ی مواد غیر از نخود رو با هم داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار میدیم مرتب هم میزنیم تا جوش بیاد وقتی که جوش اومد زیر شعله را کم میکنیم اجازه میدیم خوب جا بیافته و پخته شه
نخود را که از قبل خیس کرده و پخته اید در آش بریزید .
.
.
نکات:
هم زدن آش باعث میشه دوغ نبره و در آش تیکه تیکه نشه
بعضی ها از ابتدا یه تخم مرغ با یه قاشق آرد مخلوط میکنند و میریزند داخل قابلمه که دیگه اینجوری نیازی به هم زدن مداوم آش نیست
این آش باید سفید باشه از ریختن هرگونه زردچوبه و ادویه خودداری کنید
اگر سیر دوست دارید از ریختن سیر دریغ نکنید طعم خیلی خوبی میده
اکر دوست داشتین میتونین برای تزیین از نعنا داغ استفاده کنید
بعضی ها از گوشت قلقلی در این آش استفاده میکنند میتونید گوشت را با پیاز مخلوط کنید و خیلی کم تفت بدید سپس در آش بریزید تا با بقیه مواد پخته شود
آخرین نظرات