ژلاتین
بیشتر ژلاتین ها در جهان از خوک ساخته می شود، اگر چه ورود نوع خوک آن به ایران ممنوع است ولی سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت که مجوز واردات ژلاتین را به شرکت ها می دهد، از هیچ ناظر شرعی استفاده نمی کند و هیچ نهاد مذهبی حلیت ژلاتین های وارداتی را تایید نکرده است.
ارزان ترین ژلاتین در دنیا از چربی های خوک می باشد و ژلاتین که از چربی گاهی تهیه می شود قیمت بالایی دارد.
به دلیل به صرفه بودن همه از این نوع ژلاتین استفاده می کنند.
در ایران، یک کارخانه تولید ژلاتین وجود داشت که ورشکسته شده و در ایران هیچ تولیدی وجود ندارد.
در کل بدانید، تمام ژلاتین های خوراکی از مانده، احشاء خوک است.
خوک هم معرف بیغیرتی، فساد و.. است و خوردن این گروه از محصولات توسط انسان، همین خصایص را ناخودآگاه ایجاد می کند.
پس کمی به این موضوع عمیق تر بنگریم، که چه چیزی را می خوریم.
حرام همیشه به شکل اولیه نیست، بلکه امروزه با توطئه فرآوری به جسم افراد ریخته می شود.
دوستان بفرمایند، ژلاتین در چه زمانی مصرف می شود؟
دلیل مصرف آن به چه دلیل می باشد؟
فرقی نمی کند، ماده همه آنها از پایه یکی است.
پاستیل، ژله، ژلاتین و.. همه از پایه یکی است.
معمولا پس از غذا خورده می شود.
درست است؟
به نظر دوستان، پس از خوردن غذا ژله مصرف شود، چه اتفاقی می افتد؟
حال شرح آن را خدمت شما می دهم.
فرض کنید مهمان دارید و شام را مهیا نمودید و تهیه ژلاتین را هم زحمت می کشید و انجام می نمایید.
شام خورده می شود.
معده شروع هضم را آغاز می کند
با حرکات مختلف خود که در معده شروع می شود، غذا را به کیلوس معدی تبدیل می نماید.
این کیلوس مانند یک کشکاب غلیظ است.
خود را آماده برای گذر از اثنی عشر و از طریق عروق به کبد برساند.
جهت تبدیل آن مواد به کیموس کبدی که شروع ماده اولیه بدن که خون است.
این خون باید قوام و عالی بوده تا بدن را قوا بدهد.
کمی برگردیم عقب.
غذا در معده در حال هضم است.
و همه بر سر سفره با هم در حال خوردن و.گفتمان.
ژله با نقش زیبایی خود وارد سفره می شود.
دسر
اگر خورده نشود، امکان ندارد.
هر شخصی هم تفسیری از خواص آن دارد.
خورده شود برای هضم غذا
و…..
اما….
با خورده شدن ژله…
فساد غذا آغاز می شود.
چگونه؟
به این دلیل که ژلاتین، نوعی بلغم لزج است.
بلغم در معده تولید می شود.
بلغمی که آماده است، نیازی به تولید ندارد.
معده ژله را با کمی چرخش جهتذهضم اعزام به روده می کند.
پس معده وقت خود را برای هضم غذای اصلی، دچار اختلال می شود.
در ابن زمان ژله با غذا ترکیب شده و ژله به سمت روده می رود.
با این مواد غذای هضم نشده، هم ناخواسته روانه روده می شود.
چون سیستم گوارش غذا را با هم ناقص برآورد می کند، اکثر آنها را به عنوان تفاله محسوب می کند.
در روده در حالت بلاتکلیفی مانده و کم کم دفع می شود.
کبد هم فقط اندکی از آن را جذب می کند.
اینجا شب، کبد شما گرسنگی، به صبح سپری می کند.
بله….
آن شب، دچار ضعف و کم خونی می شوید.
روده فعال برای دفع است.
چون غذا بسیار لزج شده، است، صفرا هم نمی تواند، خود را به تمام روده برساند.
دفع کند پیش می رود.
زمانی هم که دفع صورت می گیرد، چنان بویی از مدفوع با رنگ روشن ملاحظه می گردد.
چون پوسیدگی غذا را شاهد هستید با بلغم شدید.
این یک اتفاق برای شروع ضعف جسمی است.
یکی از طرفداری امروز برای کم خونی، وجود رقابت رنگارنگ ژله است.
به اشکال و روش های مختلف.
اما طوری ساخته شده است که همه را جذب می کند.
و برای آن فیزیولوژی مختلف تعریف نموده اند.
اما…..
هیچ ماده با ارزشی در آن یافت نمی شود.
چون ژلاتین را از سمن حیوانی می سازند.
سمن می دانید چیست؟
بخش چربی آویزان و شل شده حیوانات.
تمام این شرح گزارش یک اتفاق است، و اختیار هر شخص به عهده خود دوستان.
در جایگاهی هستم تا هشدار داده و اطلاع رسانی کنم.
همه شما دوستان، را عزیزان خود می دانم.
برای پر شدن صورت از ترکیب، شیر، چهارمغز، کنجد سفید و.کتیرا استفاده کنید.
کتیرا را بصورت پره خریداری کنید و.آسیاب شده آن ناخالصی دارد.
اما کسانی که می خواهند چاق هم شوند در ابن ترکیب زرده تخم مرغ محلی خام ریخته و.میکس کنند.
یک نکته را فراموش کردم.
بلغم لزج
این همان است که همه افراد امروزه در ناحیه ستون فقرات و.کمر و زانوها و کتف و گردن و… تجمع کرده است و دچار درد و.گرفتگی هستید و به مرور زمان جلوی خونرسانی را گرفته و این نقاط ضعیف و دچار سایش و پوکیدگی می شود.
این همان بلغم است.
بلغم را چه راحت به خورد ملت می دهند.
بعد می گویند، استخوان ساز است.
بهتر است ملت کم کم هوشیار شوند.
آخرین نظرات