سه نوع روغن براحتی میتواند جایگزین مناسبی باشد بدون هیچ گونه ضرر به قلب :
روغن کنجد
روغن زیتون
روغن هسته انگور
کدام مناسب تراست؟؟؟؟؟؟
ایا میدانستید :
روغن کنجد ملکه روغنهاست بخاطر تحمل حرارت 120درجه سانتیگراد و 17ساعت تحمل این دما …..
ایا میدانستید نقطه دود روغن کنجد 226درجه میباشد ….
ایا میدانستید استفاده 3ماه روغن کنجد وحذف روغنهای مضر بدون استفاده از رژیم غذایی خاص چربی خون را از 700به 100کاهش میدهد …
ایا میدانستید وقتی با نصف پیمانه روغن کنجد کوکوی سیب زمینی یا بادمجان سرخ کنید و بعد از خنک شدن روغن ان رادرپیمانه بریزید حتی یک قطره ان جذب غذا نشده …
ایا میدانستید روغن کنجد بخاطر انتی اکسیدانهای طبیعی سرطان های خفته دربدن رااز بین میبرد ….
ایا میدانستید روغن کنجد غنی ترین منبع ویتامین Eمیباشد وبهترین ضد افتاب طبیعیست ..
ایا میدانستید وقتی کنجد خام را اسیاب میکنند به هیچ عنوان رو غن بدست امده روغن کنجد نیست و روغن کنجد اصل فقط با پخت کنجد واز ارده بدست می اید ….
ایا میدانستید علت اصلی سوزش معده ،ترش کردن و نفخ معده سرد شدن معده و استفاده از روغن مضراست دکتران به شما تجویز میکنند سرخ کردنی نخورید ولی هیچگاه نمیگویند باچه روغنی سرخ کنید …
ایا میدانستید مصرف دوماه روغن کنجد هم سرخ کردن هم پخت پز معده شمارا ضد درد وضد نفخ میکند …
ایا میدانستیدگوشت شتر گرمترین گوشت میباشد ولی وقتی 72ساعت فریز میشود طبعش سرد میشود و روغن کنجد طبع همه غذاهای شماراگرم میکند ….
ایا میدانستید یک خانواده 3نفره ماهیانه حداقل 2عدد قوطی روغن مایع سرخ کردنی استفاده میکنند ولی یک لیتر روغن کنجد حداقل زمان مصرفش 6الی 8ماه میباشد
چون این روغن تا 6بار قایل استفاده مجدد است
خواهش میکنم بخاطر سلامتیتان هم که شده روغن مضر استفاده نکنید ….
منتظراطلاعات بعدی ما باشید
زندگی سالم درتغذیه سالم است ..
آخرین نظرات