#رنگهای_قنادی
1.رنگهای مایع
این رنگها مناسب شیرینها نیست این رنگها چون برپایه اب هستن خمیر شیرینی رو شل میکنه معنولا از این رنگها واسه غذا ودر بعضی موارد تو کیکها استفاده میشه میزان رنگ دهی اونها نسبت به بقیه رنگها کمتره
2.رنگهای ژله ای
این رنگها مناسب انواع شیرینی وکیک هستند رنگها ژله ای رنگ دهی بسیار بالایی دارند وفعلا تو بازار با مارک نیلگون و ویلتون موجود هستند
3.رنگهای پودری
این رنگها به دوصورت برپایه روغن :رنگهای مناسب شکلات
وبرپایه اب : مناسب فوندانت وجود دارند
البته جهت رنگ کردن خمیر فوندانت میتونید از رنگهای ژله ای هم استفاده کنید کلا رنگهای ژله ای پرکاربرد ترین در شیرینی پزی هستند
⛔بهتره تا حد ممکن از رنگهای طبیعی استفاده کنید
کاربر :زینب بانو
فرم در حال بارگذاری ...
آخرین نظرات