**************************
دانستنی هایی در رابطه با #سرطان_پستان
درمان بدون دارو
مثل همیشه طبیعی ها در صدر قرار دارند ، میوه ها و سبزجاتی که زمینه را برای بروز و رشد توده های سرطانی نامساعد و از بین می برند که این مواد غذایی مفید شامل:
امگا 3
امگا 3 می تواند به کاهش سلول های سرطانی کمک کند، و همچنین می تواند از التهاب هایی که موجب آسیب به بافت بدن می شود جلوگیری کند.
مواد غذایی حاوی امگا 3 عبارتند از: روغن و تخم کتان، روغن و تخم شاه دانه، روغن هسته ی انگور، تخمه های کدو تنبل، روغن کنجد، روغن گردو، پسته، تخمه ی آفتابگردان (خام)، روغن زیتون و زیتون، روغن گل گاوزبان، روغن گل مغربی، روغن شاه بلوط، روغن انگور فرنگی، روغن جوانه ی گندم، مرغ و غیره.
چای سبز
چای سبز حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان سینه می شود. این گیاه سرشار از آنتی اکسیدان است. به طوری که آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز 100 برابر تأثیر گذار تر از ویتامین C و 25 برابر تأثیرگذارتر از ویتامین E است. این 2 ویتامین خود از منابع سرشار آنتی اکسیدان شناخته میشوند.
انواع توت
توت ها سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، و آنتی اکسیدان ها هستند که نقش مؤثری در پیشگیری از سرطان سینه دارند. زغال اخته، تمشک، و توت فرنگی از این نوع توت ها به شمار می روند.
کلم ها
سبزیجاتی مانند خانواده کلم ها سرشار از سولفورافان است که ترکیبی محافظ بوده و از ابتلا به سرطان جلوگیری می کند. سولفورافان ها با از بین بردن سلول های سرطانی مانع از عود کردن سرطان می شوند.
سولفورافان با ایجاد تغییرات ژنی در بدن مانع از رشد تومورهای سرطانی می شود. کلم بروکلی، گل کلم، و کلم پیچ همگی حاوی سولفورافان هستند….
ناظمیان –کلاس ریحانه
آخرین نظرات