تجربه شخصی دوست داشتید امتحان کنیدبیشتر افراد چربی گوشت درخورشت رادوستندارند. درموقع خورد کردن گوشت چربی هاراکامل جداکنید چرخ کرده بسته بندی نازگ کرده درفریزر بگذاری موقع پخت غذا مقدار لزم از انرا در ظرف گذاشته با حرارت خیلی کم روغن تازه برای غذا بدست مایدکسانی که عدس پلو ساده میپزند سعی کنند عدس که پخت درروغن کمی تفت بدهید کمی زیره اضافه کرده برای اینکه برنج سفید بماند عدس رادر یک لایه بین برنج قرارداده. درموقع سرو عدس پلو رامخلوط کنیدبرای اینکه فسنجان خوب روغن بیندازد موقع طبخ گردو هرنیم ساعت یک قالب کوچک یخ دران بیندازید قبل از ابکش کردن برنج یا دم گذاشتن دمی یک استکان اب خیلی سردبرای قد کشیدن پلو بهان اضافه کنید ولی برای ابکش کردن از اب ولرم استفاده کنید
سرکارخانم ربابه عابدینی - کلاس محدثه
آخرین نظرات