پودینگ_زعفرانی
برای ۳ نفر ، ۳ تا ظرف
شیر سرد ۲ لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان)
نشاسته ذرت ۴۵ گرم (۳ ق غ)
گلاب به دلخواه ۱ تا ۲ ق غ
زعفران به میزان لازم
کره ۱ ق غ(قابل حذف) (می تونید از خامه هم استفاده کنید)
بیسکویت به دلخواه
گردو به دلخواه
شیر و نشاسته ذرت و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم .زعفران رو هم اضافه کردم . وقتی به غلظت فرنی رسید گلاب و بعد کره رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
به دلخواه داخل لیوان ریختم و لا به لاش از بیسکویت و گردو خرد شده استفاده کردم .
یک لایه از پودینگ ریختم و بعد از بیسکویت خرد شده و گردو ریختم و مجدد همین مراحل رو تا اخر تکرار کردم . میشه از موز هم استفاده کرد.
می تونید جای زعفران از وانیل و یا کاکایو هم استفاده کنید و پودینگ با طعم دلخواه درست کنید .
چند ساعتی داخل یخچال قرار دادم و بعد آماده است .
آشپزی_خاص
آخرین نظرات