حلوای بادام تبریز
آرد سفید قنادی= 250 گرم یا 2 و 1/4 پیمانه
پودر قند یا شکر= 150 گرم یا 1 و 1/4 پیمانه
کره= 130 گرم
پودر بادام= 100 گرم یا 1 پیمانه سر پر
پودر هل سبز= 1 الی 2 ق س
پودر زنجبیل= 1/2 ق چ
گردوی نگینی خرد شده= 30 گرم(اختیاری)
برای شروع کار آرد رو داخل تابه مناسبی الک کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و با قاشق چوبی مدام هم بزنید تا خامی آرد گرفته بشه دقت کنید که توی این نوع حلوا رنگ آرد نباید تغییر پیدا کنه بنابراین بهتره آرد رو با حرارت خیلی کم و به صورت مداوم تفت بدین این کار ممکنه پنجاه دقیقه زمان ببره اما مراقب باشید تا بخار از آرد بلند نشه( بسته به قدرت شعله و جنس تابه و میزان حرارت زمان متغیره) وقتی بوی خوش آرد بلند شد تابه رو از روی حرارت بردارید
آرد رو مجددا الک کنید و داخل تابه برگردونید کره نرم رو به آرد اضافه کنید و روی حرارت بذارید تا کره آب بشه و به خورد آرد بره حدود پنج دقیقه با حرارت ملایم ترکیب کره و آرد رو تفت بدید تا آب اضافی کره تبخیر بشه
بعد از تفت دادن، تابه رو از روی حرارت بردارین و پنج الی شش دقیقه زمان بدید تا کمی از حرارت بیفته و بعد پودر بادام و پودر قند الک شده و پودر زنجبیل و پودر هل رو به مواد اضافه کنید و با قاشق چوبی مواد رو کاملا به خورد هم بدید تا مواد کاملا با هم ترکیب بشن( در مقادیر زیاد برای ترکیب مواد میتونید از دست استفاده کنید)
در آخر گردوی نگینی ریز خرد شده رو به مواد اضافه و مخلوط کنید، استفاده از گردو اختیاری هست( من از گردو استفاده نکردم)
( در مقادیر زیاد برای ترکیب مواد میتونید از دست استفاده کنید)
در آخر گردوی نگینی ریز خرد شده را میتونید استفاده کنید
یکی از روش های سرو حلوا به این صورته که میتونید حلوا رو داخل سینی دیواره دار به صورت یک لایه به ضخامت دو سانت صاف و کاملا منسجم و فشرده کنید و بعد با چاقوی تیر به شکل مربع یا لوزی برش بزنید یا اینکه از انواع کاتر های دلخواه در شکل های متنوع استفاده کنید
کانال دسر و ژله مدرن
آخرین نظرات