#رنگ_خوراکی ashpazi ashpazi.20 iranianfood «آرامش ،لذت، خدا» آشپزی آشپزی-20 آشپزی_های_طلبه آشپزی_۲۰ آشپزی۲۰ آموزش_آشپزی_از_پایه «ادویه مرغ» اربعین «اربعین،کربلا، جامانده ها» اشپزی اشپزی_۲۰ امام امام_زمان انواع_خامه «باسم کربلایی» «تحلیل نهضت عاشورای حسینی» جامبو جامبو_سدانو جامبو_شلز حجاب،عفت حلوا خامه خامه_قنادی خدا،توکل خدای_من خورش_فسنجان خورشت_فسنجان دلتنگ_کربلا دلتنگی دلنوشته_۲۰ رنگ_قنادی رنگ_های_خوراکی شهدا شیرینی «شیرینی پزی» «شیرینی پزی،مسابقه» شیرینی_پزی طلبه_پز قران مسلمانان وافل پشیمانی،گذشت کاچی کیک_خرمالو گذشت
|
آرشیو برای: "آذر 1395, 13" - "2024-04-29 05:04:24"#کیک_اسفناج
مواد لازم
تخم مرغ4عدد
ارد2/5لیوان
بیکینگ پودر 2ق م
وانیل 1/4ق چ
دارچین1 ق چ
گردوخورد شده 100 گرم دلخواه
(گردو رنگ سبز کیک رو کدر میکنه)
پودرنارگیل 3 ق غ
شکردانه ریز یا پودر قند1/5 لیوان
روغن مایع1لیوان سرخالی
پوره اسفناج… بیشتر » حلوای لبو
مواد لازم
ارد 1/5پیمانه
لبو پخته نیم کیلو
شکر 1/5پیمانه
روغن 1 پیمانه
گلاب نیم.پیمانه
زعفران
طرز تهیه
ابتداارد روسرخ میکنیم تا بوی خامی نداشته باشه بعد روغن رو کمکم بهش اضافه کرده سپس لبوهای پوره شده رو میریزیم توش… بیشتر » |
آخرین نظرات